Word onze Gouden Loper!

Wat is het?

Word je enthousiast van ons project en wil je een extra steentje bijdragen? Zet je dan extra in om ons doelbedrag van 28.000 euro te behalen en vraag aan familie, vrienden en collega's om jouw prestaties te steunen! Heb jij het hoogste bedrag verzameld ? Dan behaal je de titel van Gouden Loper 2017!  

Wat krijg je ervoor terug?

  • De Gouden Loper wordt op 28 mei door ons speciaal in de bloemetjes gezet
  • Bovendien word je samen met een partner naar keuze uitgenodigd om deel uit te maken van het afscheidsdiner van 12 blinde en slechtziende kinderen tijdens hun zelfstandigheidsstage aan zee begin juli 2017. Een gouden moment dat niemand onberoerd laat...

Sylvia Resca, onze Gouden Loper 2015.

Concreet?

Schrijf je in in onze ploeg en breng je persoonlijke betaling (€25 inschrijving 20km + €19 steun project blinde kinderen = €44) zo snel mogelijk in orde via de betalingsgegevens die je terugvindt op de pagina nuttige info.
 

Download het sponsorformulier waarop je sponsors hun gegevens + het bedrag van hun keuze kunnen invullen. 

Bezorg ons het definitieve ingevulde formulier ten laatste op maandag 22 mei 2017 zodat wij de tijd hebben om uit te zoeken wie dit jaar de Gouden Loper wordt!

Moedig je sponsors aan hun bedrag naar keuze zo snel mogelijk over te maken op onderstaand rekeningnummer. Indien je als loper de sponsorbedragen in cash hebt ontvangen, stort deze dan zo snel mogelijk op onderstaand rekeningnummer (opgelet, dit is een ander rekeningnummer dan het nummer waarop je je deelname aan de wedstrijd hebt gestort!):

Bankgegevens voor de storting van sponsorbedragen:

  • IBAN BE11 0000 0000 4848 - BIC: BPOTBEB1 : 
  • Vermelding: “GIFT 20km + naam + voornaam loper”

Wij werkten voor jou alvast enkele gouden tips uit om je te helpen slagen in je missie... 

Sociale media

Laat via Facebook, Twitter, ... aan vrienden & familie weten dat je meeloopt voor de Brailleliga en meedingt naar de titel van Gouden Loper!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google+ Deel op LinkedIn

E-mail 

Zet volgend bericht in de handtekening van je e-mails:

"Ik loop mee met de 20km door Brussel in de ploeg van de Brailleliga en hoop de titel van Gouden Loper te behalen! Steun mijn prestaties en doe een gift ten voordele van blinde en slechtziende kinderen. Bedankt!
Meer info op http://www.braille.be/nl/steun-ons/20km/nuttige-info"