Uitstap regio Oostende: logistieke centrum van Colruyt (Halle)

28 nov

Bezoek aan het logistieke centrum van Colruyt in Halle. Benieuwd hoe de Colruyt ervoor zorgt dat al je gewaardeerde producten tijdig in de winkel geraken? Luister dan aandachtig naar de gids, want samen zien we hoe de bevoorrading van de Coluryt -en Okaywinkels verloopt en hoe de Colruyt daarbij bewust duurzaam te werk gaat. 

Na de interessante rondleiding krijg je een drankje en een leuke goodiebag aangeboden. 

Informatie en inschrijving

  • Voor wie? Leden van de Brailleliga uit regio Oostende
  • Waar? We verzamelen om 09u20 in de lokettenhal van het station van Oostende.
  • Wanneer? Dinsdag 28 november 2017, van 9u20 tot 17u45
  • Prijs: €25 per persoon. Alles is in de prijs inbegrepen behalve de dranken bij het middagmaal. Gelieve dit bedrag, voor aanvang van de reis, over te maken op rekeningnummer: IBAN: BE16 0000 0778 6874 met vermelding van je naam en "Uitstap Oostende 2017-11-28”. Gelieve de betaling pas uit te voeren nadat je inschrijving telefonisch of per mail werd bevestigd. 
  • Inschrijving voor maandag 6 november 2017. Per mail kan dit naar: steffie.de.meulemeester@braille.be. Telefonisch kan dit op maandag-, dinsdag-, donderdag-, en vrijdagvoormiddag van 10u30 tot 12u00 op het welbekende nummer 02/533.32.11.
  • Begeleider verplicht. Heb je niemand die zich vrij kan maken, dan kunnen wij polsen of één van onze vrijwilligers beschikbaar is. Laat dit op tijd weten!
Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.